WARRIOR GAMER
KONFIGURACIJE

Ovo je naš Budget Ratnik – računalo prilagođeno za igranje u 1080p rezoluciji na visokim postavkama uz povoljnu cijenu.

Iako možda nema najnoviju tehnologiju ili najskuplje komponente, ovaj PC će vam omogućiti uživanje u igrama bez prevelikog financijskog opterećenja. Zbog toga je idalan izbor za igrače koji žele dobre perfomanse uz povoljnu cijenu ali sa lakom mogućnosti nadogradnje u budućnosti.

 • KVALITETNO NAPAJANJE

  80+ bronze certifikata, kvalitetnih komponenti i tih ventilator za jednostavnu mogućnost nadogradnje u budućnosti.

 • BRZI DISK

  Brzi NVMe sistemski disk za brzo pokretanje igrica i prijenos podataka.

 • AIRFLOW

  Kvalitetno kućište za dobar protok zraka u kućištu koji pomaže ohladiti vaše komponente i spriječiti pregrijavanje. Dobar protok zraka poboljšava performanse i životni vijek vašeg računala.

 • PLUG & PLAY

  Predinstaliran i podešen Windows 11 PRO operativni sustav. Instalirajte samo svoje omiljene igre i uplovite u svijet igara bez bespotrebnog čekanja.

Warrior

Warrior

Warrior se može konfigurirati prema vašim željama i budžetu, a dostupne su opcije za Intel i AMD platforme. Bez obzira na vašu preferenciju, možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetno gaming iskustvo.

Ako tražite računalo za igranje koje pruža izvrsne performanse u 1080p rezoluciji na visokim postavkama, a koje se može prilagoditi vašim željama i budžetu, Warrior je odličan izbor. Bez obzira na vašu platformu ili buduće potrebe, Warrior je pouzdan i pristupačan gaming stroj s mogućnošću jednostavne nadogradnje.

BAZNA KONFIGURACIJA

Warrior – Ryzen 5500 ili i5 12400F + RX 6600 XT

Assassin's Creed: Valhalla

0 FPS
1080p High
0 FPS
1440p High
0 FPS
4k Medium

MORE STATS

(Maksimalne postavke, 1080p, prosječne vrijednosti)

0 FPS
Fortnite
0 FPS
Shadow Of Tomb Rider
0 FPS
COD: Warzone 2.0