NINJA GAMER
KONFIGURACIJE

Ninja Gamer je vrhunsko gaming računalo koje će iskustvo igranja igara podići na višu razinu. Uz lakoću nadogradnje i prilagodbu, ovaj računalo omogućuje igranje svoje omiljene igre na 2K i 1080p rezolucijama, s više FPS-a i više detalja na zaslonu.

Kao što i sam naziv govori, ovo je gaming računalo za prave igrače. Uz paletu najnovijih procesora i grafičkih kartica, Ninja Gamer omogućuje Vam igranje svoje igre bez ikakvih problema ili kašnjenja. Iako je baza konfiguracije iznimno moćna, možete dodatno prilagoditi svoje Ninja Gamer računalo kako bi se savršeno uklopilo u Vaše potrebe i želje.

 • KVALITETNO NAPAJANJE

  Visoko kvalitetna napajanja 80+ Gold učinkovitost, potpuno modularni kabelovi i tihi rad.

 • BRZI DISK

  NVMe Gen4 standard SSD diskova koji koriste PCIe 4.0 sučelje. Do dvostruko veće brzine od PCIe 3.0. Za brzo pokretanje igrica i prijenos podataka.

 • AIRFLOW

  Kvalitetno kućište za dobar protok zraka u kućištu koji pomaže ohladiti vaše komponente i spriječiti pregrijavanje. Dobar protok zraka poboljšava performanse i životni vijek vašeg računala.

 • PLUG & PLAY

  Predinstaliran i podešen Windows 11 PRO operativni sustav. Instalirajte samo svoje omiljene igre i uplovite u svijet igara bez bespotrebnog čekanja.

Ninja

Ninja

Doživite snagu i svestranost uz Ninja Gamer, premium gaming računalo s jednostavnom mogućnošću nadogradnje!

Ninja Gamer je vrhunsko gaming računalo koje je dizajnirano da ispuni sve vaše gaming potrebe i pruži vam nevjerojatno iskustvo.
S lakoćom možete igrati svoje omiljene igre na 2K i 1080p rezoluciji, a sve to zahvaljujući prilagodljivosti komponenti prema vašim željama i budžetu.

BAZNA KONFIGURACIJA

Ryzen 5600X ili i5 12400F + RTX 3060 12GB

Assassin's Creed: Valhalla

0 FPS
1080p Ultra​
0 FPS
1440p Ultra
0 FPS
4k Ultra

MORE STATS

(Maksimalne postavke, 1440p, prosječne vrijednosti)

0 FPS
Fortnite
0 FPS
Shadow Of Tomb Rider
0 FPS
COD: Warzone 2.0