MINI GAMER
KONFIGURACIJE

Ako ste u potrazi za računalom koje će zadovoljiti vaše potrebe gaminga, a istovremeno ne zauzima previše prostora na vašem stolu, Mini Gamer PC je pravi izbor.

Računalo je dizajnirano za one koji žele izuzetnu performansu i kvalitetu igraćeg iskustva u malom i kompaktnom paketu. Uz najnovije komponente visoke kvalitete, Mini Gamer PC je savršen izbor za igrače koji traže najbolje gaming računalo koje se lako može prenositi i zauzima malo prostora na radnom stolu.

Unutar ovog malenog računala nalaze se najnoviji procesori i grafičke kartice koje omogućuju neometano igranje i prikazivanje najnovijih igara u visokoj rezoluciji bez zastoja i prekida. Bez obzira na to igrate li najnoviju akcijsku igru ili se natječete u natjecateljskim igrama, Mini Gamer PC pruža izvrsnu kvalitetu grafike i performanse koje će vaše iskustvo igranja učiniti nezaboravnim.

 • KVALITETNO NAPAJANJE

  Dizajnirano od kvalitetnih dijelova. Dovoljne snage za sve procesore i grafičke kartice s lakom mogućnosti nadogradnje u budućnosti.

 • BRZI DISK

  NVMe Gen4 standard SSD diskova koji koriste PCIe 4.0 sučelje. Do dvostruko brže brzine od PCIe 3.0. Za brzo pokretanje igrica i prijenost podataka.

 • AIRFLOW

  Kvalitetno kućište za dobar protok zraka u kućištu koji pomaže ohladiti vaše komponente i spriječiti pregrijavanje. Dobar protok zraka poboljšava performanse i životni vijek vašeg računala.

 • PLUG & PLAY

  Predinstaliran i podešen Windows 11 PRO operativni sustav. Instalirajte samo svoje omiljene igre i uplovite u svijet igara bez bespotrebnog čekanja.

Mini Nucleus

Nucleus, miniATX premium gaming računalo predstavlja savršen izbor za gamere koji žele snažan gaming sustav u kompaktnom i elegantnom dizajnu. S impresivnom grafikom, brzim procesorom i mogućnostima proširivosti, ovo računalo će vam omogućiti da u potpunosti iskusite svijet igara, bez obzira na ograničeni prostor.

Uz to, Nucleus dolazi s naprednim hlađenjem koje osigurava dugotrajnu i pouzdanu performansu vašeg računala.

BAZNA KONFIGURACIJA

AMD Ryzen 5 6C/12T 5600 + RX 6600

Assassin's Creed: Valhalla

0 FPS
1080p High
0 FPS
1440p High
0 FPS
4k High

Mini Atom

Kompaktno mini računalo dizajnom koji zauzima samo 14 litara prostora, ali pruža iznimnu snagu. Ovo računalo je opremljeno snažnom grafičkom karticom i procesorom, omogućavajući vam da potpuno uronite u svijet igara i virtualne stvarnosti.

Dizajn našeg kompaktnog mini gaming računala je pažljivo osmišljen kako bi se uklopio u bilo koji prostor. Elegantne linije, moderni detalji i minimalistički pristup čine ga atraktivnim dodatkom vašem radnom prostoru ili gaming setupu.

BAZNA KONFIGURACIJA

AMD Ryzen 7 5800X3D + RX 6800 XT

Assassin's Creed: Valhalla

0 FPS
1080p Ultra​
0 FPS
1440p Ultra
0 FPS
4k Ultra