RAMPAGE GAMER
KONFIGURACIJE

Uzmi putovanje kroz carstvo beskonačnih mogućnosti s našim draguljem – računalom iz snova, Rampage. Ovo nije samo računalo; to je remek-djelo izrađeno s ljubavlju prema igri i estetici. U svojoj srži, ova ljepotica kuca sa srcem visoke klase komponenti koje su pažljivo odabrane kako bi pružile nevjerojatno iskustvo igranja i estetike.

Najbolje od svega, naša najbolja ponuda čeka vas unutar ovog dragulja. Opremljeni smo da zadovoljimo čak i najzahtjevnije igrače – s beskompromisnim performansama i beskrajnim mogućnostima prilagodbe.

Za one koji žude za više od običnog računala, naše Rampage računalo je izbor koji će osvojiti vaše srce. Doživite igre na potpuno novoj razini uz računalo koje ne samo da ispunjava vaše igračke snove, već i očarava vašu estetiku. Ovdje nije samo riječ o računalu; ovdje je riječ o umjetnosti.

 • VRHUNSKO NAPAJANJE

  Gold, Platinum ili Titanium standardi prema ATX3.0 specifikaciji. Sa 10 godina garancije, kvalitetnim ventilatorom i kondenzatorima, osigurava stabilnost i pouzdanost. Tiho hlađenje i vrhunska stabilnost - sve što vam treba za bezbrižno korištenje.

 • ULTRA BRZI DISK

  NVMe Gen5 SSD, donosi revolucionarnu brzinu i performanse. S brzinom do dvostruko većom od prethodne generacije, ovaj disk osigurava munjevito brzo pokretanje igara i prijenos podataka.

 • OPTIMALNI AIRFLOW

  Ovaj ključni faktor osigurava učinkovito hlađenje vaših komponenti, sprječavajući pregrijavanje i produžuje njihov životni vijek. Pružajući odličan protok zraka, ne samo da poboljšavate performanse svog računala, već osiguravate stabilnost i pouzdanost.

 • PLUG & PLAY

  Jednostavno kao nikad prije: Vaše novo računalo dolazi s predinstaliranim i podešenim Windows 11 PRO operativnim sustavom. Dodajte samo svoje omiljene igre i odmah se zabavite - bez čekanja.

BAZNA KONFIGURACIJA

Intel i9 14900K + RTX 4090

Assassin's Creed: Valhalla

0 FPS
1080p Max
0 FPS
1440p Max
0 FPS
4k Max

MORE STATS

(Maksimalne postavke, 1440p, prosječne vrijednosti)

0 FPS
Fortnite
0 FPS
Shadow Of Tomb Rider
0 FPS
COD: Warzone 2.0