SAMURAI GAMER
KONFIGURACIJE

Samurai vam omogućuje da uronite u svijet PC gaminga uz svoj izbor komponenti. Izaberite kućište koje vam se više sviđa i najnoviji hardver sa snažnim grafičkim karticama za vaše nezaboravno 2K, 4K ili 8K gaming iskustvo. Samurai se može prilagoditi da bude moćno gaming i/ili poslovno računalo, sposobno obavljati najzahtjevnije poslove i pokretati sve igre na velikim rezolucijama. Gaming PC team će profesionalno složiti računalo, testirati sve komponente i pružiti vam 24/7 podršku. Uz svojih 6 godina jamstva kvalitete, Samurai je pobjednik u svim kategorijama.

 • KVALITETNO NAPAJANJE

  Novog ATX3.0 standarda. Dizajnirano za nove grafičke sa PCIe5.0 konektorom. Dovoljne snage za sve procesore i grafičke kartice s lakom mogućnosti nadogradnje u budućnosti.

 • BRZI DISK

  NVMe Gen4 standard SSD diskova koji koriste PCIe 4.0 sučelje. Do dvostruko veće brzine od PCIe 3.0. Za brzo pokretanje igrica i prijenos podataka.

 • AIRFLOW

  Kvalitetno kućište za dobar protok zraka u kućištu koji pomaže ohladiti vaše komponente i spriječiti pregrijavanje. Dobar protok zraka poboljšava performanse i životni vijek vašeg računala.

 • PLUG & PLAY

  Predinstaliran i podešen Windows 11 PRO operativni sustav. Instalirajte samo svoje omiljene igre i uplovite u svijet igara bez bespotrebnog čekanja.

Samurai

Samurai

Samurai Gamer je premium računalo iz naše ponude, namijenjeno entuzijastima i korisnicima koji žele maksimalne performanse i fleksibilnost pri radu na računalu. Bazirano na AMD ili Intel platformi, ovo računalo donosi visoku razinu pouzdanosti i brzine za sve zahtjevnije aplikacije, a posebno za gaming i kreativne projekte.

Bilo da preferirate 144Hz na 1080p rezoluciji, 60Hz na 4K rezoluciji, ili bilo što između, mi imamo sve što vam treba. Naša računala mogu se prilagoditi vašim specifičnim potrebama kako bi vam pružila najbolju moguću performansu, razlučivost i sve drugo što vam treba.

BAZNA KONFIGURACIJA

AMD Ryzen 7600X ili INTEL Core i5 13600K  + RX 6950 XT

Assassin's Creed: Valhalla

0 FPS
1080p Ultra​
0 FPS
1440p Ultra
0 FPS
4k Ultra

MORE STATS

(Maksimalne postavke, 1440p, prosječne vrijednosti)

0 FPS
Fortnite
0 FPS
Shadow Of Tomb Rider
0 FPS
COD: Warzone 2.0